Nieuws/acties


Herfst! Het mooie seizoen met vallende blaadjes, eikels, beukennootjes en natuurlijk kastanjes rapen. Wandelingen maken met uw hond is nu natuurlijk extra leuk in het prachtige bos!

Even een paar tips van onze kant:
Let goed op dat uw hond geen eikels eet (daar zit looizuur in en kan maagirritatie met braakklachten geven. Of kan, als in geheel doorgeslikt, vastlopen in de darmen), of van paddestoelen snoept. Helemaal puppy’s die de wereld nog moeten ontdekken willen nog wel eens van alles in hun mond stoppen, met alle gevolgen van dien. Heeft uw hond van een paddestoel gegeten? Maak een foto van de paddestoel en neem spoedig contact met ons op!

Verder komen wij de meeste vlooieninfecties bij hond of kat tegen in de herfst- en wintermaanden. Dit omdat veel eigenaren dan stoppen met behandelen, maar de vlooien (en zelfs nu nog de teken) echt gewoon actief blijven in deze maanden!
Profiteer van onze speciale HERFST-actie: bij aanschaf van een doosje vlooien en/of teken pipetten, pillen of band krijgt u een gratis ontworm behandeling voor uw huisdier. Deze actie loopt tot en met 30 november.

Als laatste: geniet van uw kat of konijn spelend in de bladeren of van uw hond rennend door het bos. Wij ontvangen vanzelfsprekend weer heel graag uw mooie foto’s van deze seizoensgerelateerde taferelen!