De dierenarts in de Blaricummermeent

Sinds september 2018 heeft de gloednieuwe wijk de Blaricummermeent een dierenarts. De Mobiele Dierenkliniek Blaricum en het Gooi is vlakbij gevestigd in de Bijvanck. Deze dierenarts voor de Blaricummermeent heeft niet alleen een kliniek, maar het unieke concept van Dierenarts Arabella Burgers en paraveterinair Matty Linders is dat ze ook bij u thuis kunnen komen.

mobiele-dierenkliniek-blaricum-en-het-gooi
Dierenarts Arabella (links) en paraveterinair Matty

Ideaal voor zowel u als uw huisdier(en). Geen stress meer met het vangen van katten, geen zenuwachtige honden in de auto. Geen wachtkamers meer. Arabella en Matty komen altijd samen en kunnen de meeste handelingen bij u thuis verrichten. Waarom dat handig is? Dat ziet u in het filmpje hieronder:

Mocht het nodig zijn, dan is er altijd nog de volledig ingerichte moderne kliniek in de Bijvanck in Blaricum, op steenworp afstand van de Blaricummermeent. 

Dierenarts in de Blaricummermeent en meer…

De aanpak en service zijn zeer persoonlijk. Uiteraard staat het dierenwelzijn voorop bij Arabella en Matty. Ze kennen hun patiënten persoonlijk en besteden veel aandacht aan de zorg van uw huisdier.

Een ander voordeel van deze dierenarts in de Blaricummermeent is de persoonlijke benadering van de eigenaren van de huisdieren. 

U kunt simpelweg per telefoon en zelfs Whatsapp een afspraak maken en dan krijgt u direct een van de dames aan de telefoon.

Zoekt u een dierenarts in de Blaricummermeent? Loop dan gerust eens binnen op de Hooibrug 12 in Blaricum in de mooie kliniek, gevestigd naast het gezondheidscentrum Bijvanck.