Rijdende dierenkliniek in het Gooi

Sinds september 2018 heeft het Gooi er een dierenkliniek bij. Een mobiele dierenkliniek. De rijdende dierenkliniek het Gooi is een mobiele praktijk die in het gehele Gooi bij u aan huis kan komen. Als uw dier angstig is, of als u bijvoorbeeld geen vervoer heeft naar de kliniek, dan komt de dierenarts met assistente bij u thuis! Mobiele Dierenkliniek Blaricum en het Gooi is een initiatief van Dierenarts Arabella Burgers en Paraveterinair Matty Linders. Behalve de gloednieuwe en volledig ingerichte kliniek in de Bijvanck in Blaricum bieden zij nog meer.

Thuis of in de kliniek

De meeste behandelingen zoals onderzoek, vaccinaties en bloedafname  kunnen thuis verricht worden. Mocht het echt nodig zijn, dan kan uw huisdier vervoerd worden naar onze kliniek in de Bijvanck in Blaricum. Een afspraak maken is eenvoudig. U kunt gewoon per telefoon en zelfs via Whatsapp een afspraak maken. Het tarief voor een standaard consult aan huis bedraagt € 59,95* en bij ons op de kliniek € 46,00. Heeft u meerdere huisdieren dan hanteren wij uiteraard combinatie tarieven. Dierenarts Arabella en Paraveterinair Matty werken al jaren samen en zijn beide zeer ervaren met honden, katten en andere gezelschapsdieren, met name door hun werk in binnen- en buitenland.
De dierenarts komt bij u thuis in het Gooi
Woont u in het Gooi en bent u op zoek naar een dierenarts die (ook) bij u thuis komt? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. *Voor de regio Kortenhoef, ‘s-Graveland, Nederhorst den Berg, Almere, Lelystad, Zeewolde en Soest hanteren wij extra voorrijkosten.