De mobiele dierenkliniek voor Eemnes

Sinds september 2018 heeft Eemnes er een dierenkliniek bij. Een mobiele dierenkliniek. Mobiele Dierenkliniek Blaricum en het Gooi is een initiatief van Dierenarts Arabella Burgers en Paraveterinair Matty Linders. Behalve de gloednieuwe en volledig ingerichte kliniek in de Bijvanck in Blaricum bieden zij nog meer.

De dierenarts aan huis in Eemnes

U kunt eenvoudig per telefoon en zelfs via Whatsapp een afspraak maken en als u wilt komen wij gewoon bij u thuis! Het tarief voor een standaard consult aan huis bedraagt € 59,95* en bij ons op de kliniek € 46,00. Indien u meerdere dieren heeft hanteren wij uiteraard combinatie tarieven. Dierenarts Arabella en Paraveterinair Matty zijn buitengewoon kundig en beide zeer ervaren met honden, katten en andere gezelschapsdieren, ook door hun werk in binnen- en buitenland.
De dierenarts komt bij u thuis in Eemnes
Woont u in Eemnes en bent u op zoek naar een dierenarts die, indien gewenst bij u thuis komt? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. *Voor de regio Kortenhoef, ‘s-Graveland, Nederhorst den Berg, Almere, Lelystad, Zeewolde en Soest hanteren wij extra voorrijkosten.