Een mobiele dierenarts in Hilversum

Sinds september 2018 heeft Hilversum er een dierenarts bij. Een mobiele dierenkliniek. Mobiele Dierenkliniek Blaricum en het Gooi is een uniek concept in ‘t Gooi en een initiatief van Dierenarts Arabella Burgers en Paraveterinair Matty Linders. Behalve de “Dierenarts aan huis service” en de gloednieuwe en volledig ingerichte kliniek in de Bijvanck in Blaricum bieden zij nog meer.

De dierenarts aan huis in Hilversum

Dierenarts Arabella en Paraveterinair Matty komen gewoon bij u thuis! De prachtig ingerichte auto biedt alle mogelijkheden en indien er ingrepen verricht moeten worden die niet op locatie gedaan kunnen worden, dan kunnen ze uw huisdier veilig vervoeren naar de kliniek. Dus geen stress meer voor u en natuurlijk ook zo min mogelijk voor uw huisdieren. Nog een voordeel; U kunt eenvoudig per telefoon en zelfs via Whatsapp een afspraak maken. Dierenarts Arabella en Paraveterinair Matty komen gewoon bij u thuis in Hilversum! Het tarief voor een standaard consult aan huis bedraagt € 59.95* en op de kliniek € 46,00. Indien u meerdere dieren heeft dan hanteren wij uiteraard combinatie tarieven. Dierenarts Arabella en Paraveterinair Matty zijn buitengewoon kundig en beide zeer ervaren met honden, katten en andere gezelschapsdieren, ook door hun werk in binnen- en buitenland.
De dierenarts komt bij u thuis in Hilversum
Woont u in Hilversum en bent u op zoek naar een dierenarts die bij u thuis komt? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. *Afhankelijk van waar u woont in Hilversum kunnen er extra voorrijkosten gehanteerd worden. Voor de regio Kortenhoef, ‘s-Graveland, Nederhorst den Berg, Almere, Lelystad, Zeewolde en Soest hanteren wij standaard extra voorrijkosten.