Uw mobiele dierenkliniek in Laren

Op 1 september 2018 zijn ze van start gegaan. Dierenarts Arabella Burgers en paraveterinair Matty Linders.  Laren heeft er een dierenkliniek bij: Een mobiele dierenkliniek. Mobiele Dierenkliniek Blaricum en het Gooi  heeft niet alleen een gloednieuwe en volledig ingerichte kliniek in de Bijvanck in Blaricum maar deze dierenarts komt zo nodig of gewenst aan huis, ook in Laren!

De Dierenarts komt aan huis in Laren

Dierenarts Arabella en Paraveterinair Matty merkten dat er veel vraag was naar een dierenarts aan huis en zijn daarom deze service begonnen. En nu zijn ze dagelijks op pad! “We werken altijd met z’n tweeën. Dus we kunnen iedere situatie aan, ook bij u thuis”, vertelt Matty Linders.

Houd het simpel

U kunt heel eenvoudig per telefoon en zelfs via Whatsapp een afspraak maken. De dierenarts komt bij u thuis maar u kunt vanzelfsprekend ook gewoon op afspraak komen bij de volledig ingerichte kliniek in Blaricum-Bijvanck. Het tarief voor een standaard consult aan huis bedraagt € 59,95* en op de kliniek € 46,00. Heeft u meerdere huisdieren dan hanteren wij uiteraard een combinatie tarief. Dierenarts Arabella en Paraveterinair Matty zijn buitengewoon kundig en beide zeer ervaren met honden, katten en andere gezelschapsdieren, ook door hun werk in binnen- en buitenland.
De dierenarts komt bij u thuis in Laren
Woont u in Laren en bent u op zoek naar een dierenarts die bij u thuis komt? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. *Voor de regio Kortenhoef, ‘s-Graveland, Nederhorst den Berg, Almere, Lelystad, Zeewolde en Soest hanteren wij extra voorrijkosten.