Titeren

Het belangrijke advies om huisdieren jaarlijks te vaccineren, is ons allen waarschijnlijk bekend. Maar wat sommige eigenaren niet weten, is dat we ook kunnen controleren of uw hond nog voldoende bescherming heeft, waardoor bepaalde vaccinaties uitgesteld kunnen worden. Dit doen we middels ‘titeren’: Hierbij wordt de hoeveelheid antilichamen die uw hond nog heeft voor een aantal ziekteverwekkers gecontroleerd. En als er nog voldoende antilichamen circuleren, hoeft uw hond enkele jaren niet gevaccineerd te worden! We kunnen dit voor de veroorzakers van hepatitis, parvo en hondenziekte bepalen (let op: voor de ziekte van Weil en de besmettelijke hondenhoest kan dit dus niet). Ook voor uw pup kan deze test waardevolle informatie bieden.

Het titeren kunt u uiteraard laten doen bij Mobiele Dierenkliniek Blaricum & het Gooi. Zowel op onze kliniek als bij u thuis. Wist u dat wij niet alleen bij u thuis in Blaricum komen, maar in het gehele Gooi! Zoals in Bussum, Naarden, Huizen, Kortenhoef, Hilversum, Eemnes, Laren en Baarn.

Wij bieden deze test meerdere keren per maand aan op onze speciale “vaccicheck dag”. Wilt u liever niet op de vaccicheck dag wachten? Dan kan de test ook alleen voor uw hond worden ingezet.

Voor meer informatie over deze test verwijzen wij u graag naar onderstaande site. Bel of app ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.  https://www.nmlhealth.com/vaccicheck