Ons Team

Dierenarts Arabella Burgers

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Het écht wat kunnen betekenen voor een dier en kunnen helpen was de reden voor mij om dierenarts te worden. Met persoonlijke aandacht, goede begeleiding en een heldere uitleg probeer ik het dierenartsbezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen voor u en uw huisdier.

Ik hou erg van de variatie in mijn werk als dierenarts, maar heb als speciale interesse de interne geneeskunde. Door het volgen van nascholingen en door intercollegiaal overleg, hou ik mijn kennis op peil en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. In 2017 was ik medeoprichter van Veterinaire dierenwelzijnsorganisatie Caring Vets, waarvan ik nu voorzitter ben. Ook hier maak ik me sterk voor het welzijn van alle dieren.


Ik ben Esmé van Kuler en ik heb twee eigenwijze, knuffelige Shih tzu’s en een actieve, vrolijke Corgi.

Sinds het behalen van mijn diploma aan het Groenhorst College in Barneveld in 2014, werk ik met veel plezier als paraveterinair. Heeft u een hond, kat, konijn, of vogel; ik zet graag dat extra stapje om ervoor te zorgen dat uw dier de best mogelijke zorg en aandacht krijgt.

Binnen de praktijk werk ik ook als diabetes consulente. Als uw dier suikerziekte heeft, begeleid ik u in het traject dat na de diagnose volgt.

Naast mijn werk ga ik graag lekker op pad met mijn hondjes, speel ik piano en doe ik verschillende sporten waaronder yoga en hardlopen.

Ik hoop u te ontmoeten!Mijn naam is Henrieke Goedhart. Ik ben al heel wat jaren werkzaam als paraveterinair.

Na mijn opleiding aan het Groenhorst College in Barneveld in 2001, heb ik bij verschillende praktijken veel werkervaring opgedaan en vind het nu een hele leuke ervaring om Arabella te mogen ondersteunen als assistente.

Ik ben moeder van 4 kinderen en in mijn vrije tijd geniet ik van koken, wandelen, fietsen en films kijken. Verder hou ik veel van mijn 2 katten Tommy en Minou en hopelijk komt daar in de toekomst nog een keer een hondje bij ;-).

Ik zie er naar uit u en uw huisdier te ontmoeten op de praktijk!