Ons Team

Dierenarts
Arabella Burgers

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Het écht wat kunnen betekenen voor een dier en kunnen helpen was de reden voor mij om dierenarts te worden. Met persoonlijke aandacht, goede begeleiding en een heldere uitleg probeer ik het dierenartsbezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen voor u en uw huisdier.

Ik hou erg van de variatie in mijn werk als dierenarts, maar heb als speciale interesse de interne geneeskunde. Door het volgen van nascholingen en door intercollegiaal overleg, hou ik mijn kennis op peil en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. In 2017 was ik medeoprichter van Veterinaire dierenwelzijnsorganisatie  Caring Vets, waarvan ik nu voorzitter ben. Ook hier maak ik me sterk voor het welzijn van alle dieren.


Dierenarts
Daphne Wink

Hallo, mijn naam is Daphne Wink en ik ben net afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Vanaf medio 2023 zal ik aan de slag gaan bij Mobiele Dierenkliniek Blaricum & het Gooi. Al sinds ik 4 jaar oud was wist ik dat ik graag met dieren wilde werken en nu 20 jaar later ben ik dan eindelijk dierenarts! 

Naast mijn enthousiasme voor de eerstelijns diergeneeskunde heb ik speciale interesse in interne geneeskunde en gedragsgeneeskunde. De afgelopen 8 jaar ben ik werkzaam als vrijwilligster bij een dierenasiel, waar mijn interesse in diergedrag erg is gegroeid. Inmiddels ben ik dan ook bezig met een vervolgopleiding over gedragsgeneeskunde aan Edinburgh University. 

In mijn vrije tijd werk ik dus met heel veel liefde bij het dierenasiel, geniet ik van het gezelschap van vrienden en familie en ben ik graag buiten. Ik zie er ontzettend naar uit om u en uw dier te ontmoeten in de kliniek, of natuurlijk bij u thuis!

Dierenarts
Claire Keller

Hallo, mijn naam is Claire Keller en ik ben in 2017 afgestudeerd als dierenarts.

Naast eerstelijns diergeneeskunde, heb ik me gespecialiseerd in de echografie. Het is fascinerend wat je allemaal kan zien op een echo: een prachtige aanvulling op ons mooie werk.

Ik ben opgegroeid met een hond, later heb ik ratten gehad (ja dat is echt leuk om te hebben als huisdier!) en nu heb ik een hele lieve kat genaamd Bounty.

Naast mijn liefde voor dieren hockey ik graag, dans ik salsa en hou ik er van om te reizen. 


Paraveterinair
Esmé van Kuler

Ik ben Esmé van Kuler en ik heb twee eigenwijze, knuffelige Shih tzu’s en een actieve, vrolijke Corgi.

Sinds het behalen van mijn diploma aan het Groenhorst College in Barneveld in 2014, werk ik met veel plezier als paraveterinair. Heeft u een hond, kat, konijn, of vogel; ik zet graag dat extra stapje om ervoor te zorgen dat uw dier de best mogelijke zorg en aandacht krijgt.

Binnen de praktijk werk ik ook als diabetes consulente. Als uw dier suikerziekte heeft, begeleid ik u in het traject dat na de diagnose volgt.

Naast mijn werk ga ik graag lekker op pad met mijn hondjes, speel ik piano en doe ik verschillende sporten waaronder yoga en hardlopen.

Ik hoop u te ontmoeten!

Paraveterinair
Babette Feyen

Hoi, mijn naam is Babette Feyen, ik ben opgegroeid met honden, katten en paarden. Op dit moment heb ik zelf geen huisdieren maar dat gaat niet lang meer duren.

In mijn vrije tijd ben ik op het paard te vinden, in de natuur of gezellig iets leuks aan het doen met vrienden.

Al van jongs af aan is mijn passie om met dieren te werken en vooral om zieke dieren te helpen. Nu met deze mooie stap kan ik van mijn droom werkelijkheid maken!

Ik hoop u met veel plezier te mogen ontvangen op de kliniek of bij u thuis!