Team

Uw dierenarts thuis is uniek in het Gooi!

Dierenarts Arabella Burgers en Paraveterinair Matty Linders

(Foto’s: Paul Tolenaar)

 

Mobiele Dierenkliniek Blaricum & het Gooi is gevestigd in het winkelcentrum Bijvanck op de Hooibrug 12 in Blaricum. U kunt uiteraard met uw dier op afspraak komen bij onze volledig uitgeruste dierenkliniek.

Echter, omdat veel mensen dagelijks een drukke agenda hebben is het bezoek aan een dierenarts vaak te tijdrovend of stressvol. Wij bieden dan als mobiele dierenkliniek uitkomst.

Onze dierenarts thuisservice bieden wij aan in het gehele Gooi!

Ons team verzorgt en behandelt uw dier in zijn eigen omgeving, een groot voordeel als u een druk programma heeft. Kinderen hoeven immers niet naar de oppas, of de pan niet van het vuur.

Verder maken we het in onze dagelijkse werkzaamheden vaak mee dat oudere of minder mobiele mensen niet kunnen komen en afhankelijk zijn van taxi of familie en vrienden. Soms blijkt dit een grote drempel om een afspraak bij een dierenarts te maken. Dit gaat ons zeer aan het hart, want zowel eigenaar als patiënt lijden hieronder.

Daarbij hoeven eigenaren hun dier niet zelf vast te houden omdat we altijd gezamenlijk langskomen. Ons team neemt ook die zorg uit handen.

Onderstaand filmpje illustreert mooi waarom Mobiele Dierenkliniek Blaricum & het Gooi een uitkomst is. Veel kijkplezier!

Dierenarts Drs. Arabella Burgers

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Het écht wat kunnen betekenen voor een dier en deze kunnen helpen was dé reden voor mij om dierenarts te worden. Met persoonlijke aandacht, goede begeleiding en een heldere uitleg probeer ik het dierenartsbezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen voor u en uw huisdier. Ik hou erg van de variatie in mijn werk als dierenarts, maar heb als speciale interesse de interne geneeskunde. Door het volgen van nascholingen en middels intercollegiaal overleg hou ik mijn kennis op peil en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
In 2017 heb ik tevens een Veterinaire dierenwelzijnsorganisatie, de Caring Vets (www.caringvets.nl) opgericht, waarvan ik nu voorzitter ben. Ook in deze hoedanigheid maak ik me sterk voor het welzijn van alle dieren.

Paraveterinair Matty Linders

In 2004 ben ik als paraveterinair afgestudeerd aan het Groenhorst College te Barneveld. De grote afwisseling in mijn vak zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Het contact met de cliënten, het bijstaan van de dierenarts en de zorg dragen voor het welzijn van de patiënten zijn een mijn belangrijkste werkzaamheden.  Ze geven mij nog altijd veel plezier en voldoening. De afgelopen jaren heb ik me daarbij ontwikkeld tot een ware praktijkmanager met public relations en marketing tot extra uitdaging.

Onze samenwerking

Sinds 2011 werken wij als team samen en hebben tevens sinds een paar jaar ervaring met vrijwillige castratieprojecten in Spanje.  Dankzij de jarenlange, intensieve en succesvolle samenwerking en onze beider wens om een eigen dierenkliniek te runnen, met praktijk- en zorginvulling naar eigen inzicht, was het starten van een eigen dierenkliniek een logische volgende stap.

We verwelkomen u en uw huisdier graag. Kom gerust langs voor meer informatie. U kunt ons ook bellen of appen!